Product Pricing

Chia mumblecore aesthetic listicle, try-hard bitters vice leggings put a bird on it.

Starter free Butcher farm-to-table
Denim bitters listicle tofuman
Truffaut tousled DIY
Iumbersexual gastropub
Advanced $10/per month Denim bitters listicle tofuman
Truffaut tousled DIY
Iumbersexual gastropub
Affogato scenester kogi
Ultimate $19/per month Green juice cronut, retro
Butcher farm-to-table
Denim bitters listicle tofuman
Truffaut tousled DIY
Diamond $29/per month Butcher farm-to-table
Denim bitters listicle tofuman
Truffaut tousled DIY
Iumbersexual gastropub

Upravljanje vremenom: kako da praktično rasporediš svoje vreme kada si frilenser

Upravljanje vremenom

Kada radiš kao frilenser, ti radiš stvari po nekom svom rasporedu i ritmu. Neko bi rekao da imaš sve vreme na svetu, međutim, upravljanje vremenom za frilensere nije baš uvek tako lako. Ponekad imaš zaista mnogo projekata, gust raspored i kratke rokove, a dan ima samo 24 sata.

Bilo da je tvoje mesto rada kućna kancelarija ili coworking prostor, dobra organizacijavremena je i dobra organizacija posla. Zato je time management ili upravljanje vremenom za frilensere tehnika koja ti definitivno može pomoći da se bolje organizuješ, isplaniraš svoje vreme i ispoštuješ rokove i svoje klijente.

Zbog čega je upravljanje vremenom za frilensere važno?

Kada imaš više klijenata sa različitim zahtevima i rokovima, dobro upravljanje vremenom može biti tvoj jedini spas da se ne udaviš u hrpi zadataka i zaboraviš da imaš život.

Dobra organizacija posla utiče na više stavki:

  • Zarada – vreme je novac. Zato nemoj da gubiš nijedno od ta dva. Kvalitetno provedena 3 sata rada mnogo su vrednija od 8 sati vrtenja u krug.
  • Kvalitet samog projekta – loše planiranje vremena za važne i velike zadatke, može te dovesti u situaciju da u žurbi previdiš neke stvari i da ti se potkradu greške. Popravljanje grešaka uzeće ti vreme koje možeš da provedeš van posla ili radeći na nekom drugom važnom projektu.
  • Tvoja poslovna reputacija – probijanje rokova, greške i loša organizacija posla mogu navesti tvoje klijente da dvaput razmisle pre nego što te opet angažuju. Poverenje je jako važno. Ako kažeš da ćeš nešto uraditi u određenom roku, onda se i tvoji klijenti oslanjaju na to.

Počni od ove 2 stvari: postavljanje ciljeva i lista obaveza

Postavljanje ciljevaje veoma važno za tvoju organizaciju, a bilo bi idealno da smisliš novi cilj za svaki novi dan, nedelju i mesec. Kada sebi postaviš cilj i staviš ga u neki vremenski okvir – to je već početak jedne poslovne strategije. Takođe, ispunjenje svakog i najmanjeg cilja daće ti motivaciju da nastaviš dalje.

Lista obaveza je ono što sebi prave i najuspešniji poslovni ljudi. To je odličan način da se koncentrišeš na svoj poslovni plan i ispratiš njegov napredak. Međutim, skoro da ne postoji frilenser koji nije napravio ovu grešku: na listu je stavio previše zadataka. Nemoj da postavljaš sebi 10 zadataka ako možeš da uradiš 3.

Razbij svoj poslovni plan u nekoliko manjih, vremenski ograničenih zadataka

Svi poslovi na svetu, pa tako i frilens poslovi, sastavljeni su od nekoliko manjih zadataka. Ono što ti treba da uradiš je da svoj poslovni plan razbiješ na manje zadatke, tako da da sortiraš te zadatke po veličini i prioritetu i da ih vremenski ograničiš.

Recimo, daj sebi 1 sat za veće zadatke i pola sata za manje – a možeš i po fazama, na primer: planiranje, priprema, razvijanje…Na ovaj način moći ćeš da se koncentrišeš na jedan po jedan zadatak, i trudićeš se da ih uradiš što bolje možeš.

Neka tvoj radni prostor bude prilagođen tvojim poslovnim potrebama

Mnogo dragocenog vremena možeš izgubiti ukoliko tvoj radni prostor nije prilagođen poslu. Ako si frilenser koji radi od kuće i nemaš određenkancelarijskiproctor,bićetiteže da se koncentrišeš na posao i pobediš sve ono što ti odvlači pažnju.

Zbog toga je coworking prostor idealno rešenje za bolje upravljanje vremenom za frilensere. To su prostori potpuno prilagođeni poslu, imaš sve što ti je potrebno na dohvat ruke i nema ti druge nego da prioneš na rad. Čak i kad poželiš da pauziraš, tvoje vreme će biti dobro iskorišćeno. Jer i na pauzi možeš ostvariti neki novi poslovni kontakt, razmeniti idejesakolegamailidobitipreporuku.

Lokacija na kojoj se nalazi coworking je takođe veoma važna. Ne želiš da svojevremetrošišu prevozuilipronalaženju parking mesta. Ako tražiš dostupan i praktičanposlovni prostor u Beogradu, onda je Micro Business Hub prostor koji ne smeš da propustiš.

Micro Business Hub – coworking prostor koji štedi i poštuje tvoje vreme

Micro Business Hub je coworking prostor koji ti omogućava da svoje vreme organizuješ mnogo bolje i održiš svoju produktivnost na zavidnom nivou. Nalazi se u samomcentrugrada, pa bilo da koristiš gradski prevoz ili sopstveni automobil, u svoj kancelarijski prostor stižeš veoma brzo i lako.

Uz osnovni paket, Micro Business Hub ti nudi i usluge sekretarice, a u sklopu dodatnih paketa i mnoge druge usluge: administrativne, pravne, internet marketing imnoge druge – sve što ti inače može oduzeti dragoceno vreme. Ovaj poslovni prostor sadrži sve što ti je potrebno za rad: kompletnu kancelarijsku opremu, održavan i čist radni prostor i dodatne usluge bez čekanja i lutanja po gradu.

Micro Business Hub je zbog toga tvoje idealno radno okruženje, koje ti omogućava da se fokusiraš na svoje poslovne zadatke i kvalitetno iskoristiš svaki minut.

Efikasno planiranje i upravljanje vremenom za frilensere je ključ uspeha

Postavi sebi ciljeve u realnim vremenskim okvirima, fokusiraj se na jedan po jedan zadatak i izaberi coworking prostor koji podržava sve tvoje poslovne potrebe. Bez obzira na tvoj talenat i poslovnu sposobnost,uz dobru organizaciju i planiranje vremena imaćeš više motivacije i tvoja produktivnost će biti veća.

Post author

 

 

Our Awesome Team

Adspirate terras cornua. Pinus hanc tenent instabilis his cAdspirate terras cornua

Aaron Larkins
Сo-founder

 

Nicole Dyson
SEO

 

Chloe Simon
Marketer

 

Landon Gustman
Designer

 

 

 

Contact Us

Adspirate terras cornua. Pinus hanc tenent instabilis his Adspirate terras Wanna Discuss with anything ?

CLOSE
CLOSE
CLOSE
CLOSE